Disippelliv i Russland

Disippelliv har vært på hjelpesendingstur i Russland sammen med Steinar Harila og stiftelsen Hjelp til Russland.

SKREVET AV: Solveig Hosøy

Torsdag 16.november satte Disippelliv kursen imot Østlandet. Målet denne dagen var å komme frem til Hedmarktoppen hvor vi skulle overnatte til dagen etterpå. På veien imot Hamar, så var vi på middagsbesøk på Skogn hos foreldrene til stippen vår Johan. Vi feiret også Amalie som hadde bursdag.

Fredag 17.nov så møtte vi Steinar Harila og en turbuss med glade mennesker som vi skulle få være sammen med til Russland. Turen videre mot Russland gikk via cruise båten Silja Symphony, med god mat og god opplading for turen vidare.

På søndagen kom vi til Russland og fikk være med på vårt første møte, og vi startet med Invalideforbundet i kirka i Vyborg. Trengselen var stor og kirka var helt full når vi kom inn. Folk kom for å høre evangeliet og vi fikk være med å be for de som ønsket det og dele ut en bærepose med mat til hver av de som var der.

Hele turen var fylt av spennende møter og inntrykkene stod i kø. Vi kan nevne besøk på barnehjem, barnesykehus og sosialsenter i byen Sovietski. Overalt hvor vi kommer så ble vi tatt varmt i mot og vi ble stadig overrasket med kulturelle innslag som de hadde forberedt. Vi er takknemlige for at vi fikk være med Steinar Harila og stiftelsen Hjelp til Russland. Vi er takknemlig for alle menneskene vi fikk treffe.