Josefine M. Pettersen ansatt på Sandvik

Vi er svært fornøyd med å få Josefine Mediaas Pettersen med i teamet på Sandvik Folkehøgskole fra høsten 2017.

SKREVET AV: Solveig Hosøy

–  Jeg har tro på et år hvor man kan dykke dypere i forholdet med Gud, sier Josefine. Selv har hun gått på DTS i Sør-Afrika med Outreach i Japan. Det hun har lært på DTS ønsker hun å dele med andre ungdommer, og inspirere dem til å bli bedre kjent med Han som kjenner oss bedre enn vi gjør selv, selve Skaperen av universet.

Josefine har drevet med musikk siden hun var liten, og er et kjent ansikt fra mange menigheter, ungdomsarrangementer og TV. Hun ga ut soloplate i 2009, og har ellers medvirket på innspillinger sammen med sin far, Arvid Pettersen.

Josefine ansettes som sosiallærer på Sandvik i en deltidsstilling parallelt med at hun påbegynner studier i pedagogikk. Hun vil i særlig grad jobbe med skolens kristne og sosialpedagogiske arbeid sammen med stipendiatene. Hun vil også være involvert på både «Musikk & Lovsang» og «Disippelliv» i tillegg til noe markedsarbeid.

– Vi er overbevist om at vi med Josefine får en viktig ressursperson til Sandvik og til landsdelen som vil være med på å bygge et godt kristent folkehøgskoletilbud, sier studierektor Solveig Hosøy. 


Josefine Mediaas Pettersen og Lewi Bergrud med låta "Mayday"