Vi søker stipendiater

Vi søker stipendiater for skoleåret 2017-2018. Som stipendiat vil du følge en av skolens linjer og samarbeide tett med linjelærer. Velkommen til folkehøgskolen ved verdens vakreste kyst! 

SKREVET AV: SANDVIK FOLKEHØGSKOLE

Vi søker deg som allerede har gått et år på folkehøgskole, bibelskole eller tilsvarende og som ønsker å bidra til at andre får et minst like bra år som det du selv har hatt.

Som stipendiat blir du en del av staben ved skolen og får være med på mye spennende. Du gir et viktig bidrag til skolens sosiale miljø, og jobber blant annet med miljøarbeid, oppfølging av enkeltelever og sosiale happenings. Du blir også linjelærerens nærmeste medarbeider på den linjen du er stipendiat.

På Sandvik er vi opptatt av å ha et varmt og inkluderende kristent miljø hvor alle opplever seg sett og ivaretatt. Det er viktig for oss at du kan stå inne for og bidra til denne målsetningen.

Som stipendiat vil du bli utfordret samtidig som du får tett oppfølging. Skolen tilbyr egen tilrettelagt undervisning i ledertrening til stipendiater, og frister med gratis kost, losji, turer og undervisning. Stipendiater har elevstatus og får lån og stipend hos Statens Lånekasse.

Er dette noe for deg så håper vi du fyller ut søknadsskjemaet nedenfor og venter på en telefon fra oss :-)